H O K K A
Haber Yazılımında Kampanya İncele
4 Mart 2014

100 TL ücretsiz adwords kuponu

adwords-kupon-kodu

 

Dijital reklamcılığın gelişmesi ile birlikte birçok firma artık Google Adwords reklamları kullanıyor. Özellikle çok geniş bir yayıncı kitlesi olan Adwords sizlere ihtiyacınız olan müşteri kitlesini getiriyor. Sizlerde   adwords reklamlarını kullanarak ürünleriniz kısa zaman içinde pazarlanmasını ve satışını hızlandırabilirsiniz.
Adwords 100TL kupon ücretsiz veriyor böylece sizler sistemi tanıma ve reklam verimini anlama konusunda bilgi sahibi oluyorsunuz. Kaliteli bir viral ve dijital pazarlama için Adwords sizlere hayal ettiğiniz her şeyi sağlıyor. Etkili reklam sunumları ve detaylı raporlama ile sitenizin geniş kitlelere ulaşması hedefleniyor.
Herkese ve her bütçeye uygun reklam bütçeleri belirlemek mümkün ülkemizde isim yapmış birçok site bu sistemde yayıncı. Sizlerde Adwords ile coğrafi uzaklığı ortadan kaldırın ve geniş müşteri kitlelerine ulaşın. Baktığımız zaman sizlerde gerekli bilgileri okuduktan sonra. Adwords kuponu kullanmak ise oldukça kolay her türlü şekilde kuponu kullanabilirsiniz istediğiniz hedef kitlesine reklamınız yayınlanır. Sizlerde profesyonel reklamcılık için Adwords yayın sistemini tercih edin. Profesyonel hizmet alın.Adresine giderek kupon kodunuzu alabilirsiniz. Kupon kodları 14 günlük yeni açılmış olan üyeler kullanabilir.Daha önceden ise 25 tl lik ödeme yapılmış olması gerekmektedir.

Kupon Linki : http://www.google.com.tr/adwords/coupons/