H O K K A
Haber Yazılımında Kampanya İncele
25 Şubat 2014

Bir Gün Herkesin Web Sitesine İhtiyacı Olacak

Bir gün herkes bir dakikalığına ünlü olacak dendiğinde tv’nin bu kadar kapsamlı bir iletişim aracı olacağını kimse düşünmüyordu. Ancak iletişim teknolojileri o kadar hızla ilerledi ki son 50 yılda elde ettiğimiz gelişme tüm insanlık tarihi boyunca elde edilen gelişmenin kat be kat ötesinde oldu. Çünkü iletişim teknolojileri insanları birbiri ile yakınlaştırdı ve etkileşimin artması bunu beraberinde getirdi. Bunun yanında bilimdeki gelişim ve elektronik bilimindeki inanılmaz yükseliş içinde olduğumuz her detayın her eve ulaşması konusunda inanılmaz bir hız yakaladı. Bu hıza yetişmek bir noktadan sonra imkansız bir hal aldı ki şu anda o devreyi yaşıyoruz.

Çünkü elde ettiğimiz elektronik cihazlar bir an içinde hemen eskiyor ve sistem bize yenisini edinmek konusunda ciddi baskılar yapıyor. Bu baskıyı hisseden herkes harcamalarını elektronik cihazlar üzerine yönlendiriyor ve hayatlar aslında çok farklı noktalara taşınıyor. Hayatınız boyunca elde edeceğiniz her şey çok farklı noktalara taşınıyor. Bu durumdan hareketle herkesin elde etmek istediği her zaman bir elektronik cihaz oluyor. Bu cihazlar ile içli dışlı olduğumuz sürece artık biz de sistemin önemli bir üyesi olarak ortaya çıkıyoruz. Görülen o ki insanların en çok tercih ettiği ürünler hep bu cihazlar oluyor ve gelirlerinin çok büyük bir kısmını bu cihazlara ayırıyorlar. Bundan hareketle de insanların mesleklerini hep bu konulara kaydırdığını görebiliriz. Bu kadar geniş bir piyasa her zaman nitelikli iş gücüne ihtiyaç duyacaktır prensibine dayanarak herkesin bu konuda attığı adımları izlersek çok doğru bir noktada olduğumuzu anlayabiliriz. Bunun dışında da rakamlar zaten bu detayları vermektedir. Bir gün herkes web sitesi ihtiyacı içinde olacak derken.

Bu sayfaları kim web tasarımı çerçevesinde dizayn edecek diye sorduğumuz da alacağımız yanıt yukarıda verdiğimizle aynı olacaktır. Çünkü herkes elde ettiği geçmiş bilgiler ile bu sektöre yönelerek yeni bilgiler elde ederek yeni ufuklara savruluyorlar. Yani herkes yeni bir şeyler içinde ama kim bu konuda en büyük geliri alacak kimse bunu bilemiyor.