H O K K A
Haber Yazılımında Kampanya İncele
19 Şubat 2014

Dijital Dünyaya Giriş Kapınız

İletişim teknolojileri bu seviyede artmamışken insanlar geleneksel reklam yöntemleri ile sadece ürün ya da hizmetlerini dolayısıyla şirketlerini tanıtma çabasındalardı. Gerekli olan şey de var oldukları yerde insanlara hizmet vermek ve insanların da bu konuda şüphe duyduklarında bu bulundukları fiziksel mekana da gelerek onlara bir şans vermeleri yönündeydi. Bu aslında şu anda da devam eden bir yöntem ancak kendisini dijital çağlara uyarlamış firmalar kesinlikle bu yöntemleri çok ileri taşıyacak bir duruma  geldiler. Bu konuda yapılacak şeyler her geçen gün artıyor ancak ilk aşaması çok net. İlk aşama olarak günümüz iletişim teknolojileri çağında yapmanız gereken şey kesinlikle bir web sitesi yapmak olmalı. Çünkü bu işlemi yaparak dünyadaki diğer rakipleriniz ile bir noktada eşitlenmiş oluyorsunuz.

Elbette ki bu konunun da çok önemli bir noktası var o da bir web tasarımı uzmanı ile görüşüp her şeyi baştan yapmak. Çünkü rakiplerinizi gördüğünüzde dizayn anlamında çok değişik noktalara gittiğini anlayabilirsiniz. Bu yüzden siz eksik bir dizayn ile onlardan geri kalmak istemezsiniz. Zaten eğer geri kalırsanız hayat size adil davranmayacak ve zaten işleriniz azalınca bu geri kalmışlığın size etkisini göreceksiniz. Hayatın aslında bu kadar adil davrandığı başka bir alan görmek çok zor bir şeydir. Çünkü hayat zaten adil davranacak konularda size sinyal verecektir. Bu da o konuların başında gelmektedir. Çünkü dijital hayat acımasız ancak bu düzenin getirdiği mantık ile anlaşılabilir düzeyde bir acımasızlık içindedir. Bu sebepten hareketle herkes bu acımasız dünyayı anlayabilir ve hareketlerini ona göre düzenleyebilir.

Bu dijital dünyada geri kalmak istemiyorsanız bir an önce gerekli adımları atarak ticari anlamda yapacaklarınızı en iyi noktaya taşımak için dijital dünyaya giriş kapınızı en sağlam bir biçimde inşa etmelisiniz. İnşa edilecek en güzel kapı sizin için en güzel gelir kapısının da girişi olacaktır. Çünkü artık internet üzerinde güçlü olan firmalar her anlamda yani en temel anlamda finansal konularsa sıkıntı çekmeyen firmalar olarak karşımıza çıkıyor.