H O K K A
Haber Yazılımında Kampanya İncele
3 Mart 2014

Dijital Kapıları Açacak Anahtarlar Belli

Dijital bir dünyada yaşıyoruz artık elde ettiğimiz tüm gelişimler aslında artık dijital konular üzerine elde edilmiş gelişimler. Elde ettiğimiz her adım aslında dijital dünyada attığımız birer adım. Artık hepimizin dijital ayak izleri izlenebilir durumda ve attığımız her adım aslında istenilen bir düzeyde izlenebilir vaziyette. Bu da bizi aslında bu dünyaya daha çok bağımlı ve bu konuda elde edilecek tüm bilgilere daha kolay bir şekilde erişilebilir kılıyor. Aslında güvenlik ve gizliliğimizi çok basit bir şekilde sakladığımızı ve koruduğumuzu düşünüyoruz ancak bilin ki attığını her adım birisi tarafından kayıt altına alınabilir. Bu da çok inanılmaz sonuçları beraberinde getirebilecektir. Bu konuda atılacak adımlar her zaman sizi mutlu edecektir. Mesela bir sosyal ağa üyesiniz mesela Facebook hesabınız var ve bir konuda adım atmaya hazırlanıyorsunuz ve Google üzerinden aramalar yapıyorsunuz. Farz edelim bir seyahat planınız var ve uçak bileti, otel ve kiralık araba arıyorsunuz. Araştırmanızı yaptınız ve istediğiniz bilgiyi alıp araştırma sürecini tamamladınız.

Bu süreçten sonra sosyal ağdaki hesabınıza girdiğinizde karşınıza gelen reklamlar kesinlikle yaptığınız bu aramalar ile ilgili oluyor. Çünkü sizin bu araştırmalarınızın izini süren bir mekanizma var ve size bu konudaki reklamları gösteriyor. Bu reklamlar üzerinden satış yapılma olasılığının arttığını bilen markalar reklamlarını bu yönde veriyor ve sosyal ağın sistemleri size bu konuda reklamları göstererek reklamların etkinliğini en üst noktaya çıkarıyorlar.

Yani dijital dünyanın kapıları bu noktada aralanıyor. Bu konuda elde edilecek her şey aslında etkin kullanılırsa herkesin işine gelecek ve yardımcı olacak vaziyettedir. Bu noktada siz de bir yerlerde bu ticaretin içinde yer almak istiyorsanız ilk adım olarak bir web sitesi yapmanız gerekiyor. Yapmak için de web tasarımı konusunda bir adım atmanız gerekiyor. Gerekli adımlar atıldıktan sonra siz de bu inanılmaz dijital pazarlama dünyasında yerinizi alabilirsiniz. Bu noktadan sonra her şey aslında çok ilginç noktalara varacaktır. Bu etkin pazarlama yönteminin sonuçları size çok kolay bir şekilde yönlenecektir.