H O K K A
Haber Yazılımında Kampanya İncele
17 Mayıs 2015

Google+ Etiketleri İçin Yeni Bir İçerik Paylaşımı

Google+ kişisel ve kurumsal kullanımlar için aslında çok büyük bir fayda sağlamaktadır. Hem içerik yönünden hem de reklam ve tanıtım yönünden aslında çok büyük bir önem düzeyi bulunmaktadır. İçeriğinde olan zengin öğeleri sayesinde hem daha geniş bir kitle hem de verimli kullanımlar açısından ideal çözümler sunmaktadır. Bu ve bunun gibi faydalar sayesinde hem blog hem de site sahipleri paylaştıkları öğeler için daha iyi süreçlere sahip olmaktadırlar. Eklentiler sayesinde de daha geniş bir kitleye seslenmek adına ideal çözümler sunan google+ işlevselliği yönünden çok iyidir. Eklentilerinin de geniş kapsamlı olması süreci daha iyi noktalara taşımaktadır.

Öncelikle eklentiler konusunda biraz bilgi verelim. Örneğin bir video paylaştığınızı varsayalım .Bu video ise markanız ile ilgili olan bir video olduğunu kabul edelim. Bu videoyu eklentiler sayesinde google+ paylaş butonları ile daha geniş kitlelere yayabilirsiniz. Sanki facebook paylaş butonu gibi sizde bu şekilde paylaşımlar yapabilirsiniz. Google+ eklentileri sayesinde aslında markalar için çok faydalı olmaktadır. Markaların ihtiyacı olan reklam ve tanıtım hizmetleri bu sayede daha iyi bir sürece doğru ilerlemektedir. Bilinirlik yönünden yoksun olan bir işletmeyi düşünebilir misiniz? Bu süreçte bilinirlik adına çok ideal çözümler bulunmaktadır. Gerek temalar gerek eklentiler sayesinde google+ ile daha ideal süreçlere ulaşmanız mümkün olacaktır.

Konuya birde blog yönünden baktığımız zaman blogunuzun daha geniş bir kitle tarafında bilinmesi için ona google+ ekle butonları entegre edebiliyorsunuz. Google+ ekle butonları sayesinde kullanıcılarınız daha iyi bir etkileşime girmiş olabiliyor. Doğal olarak buda sizin popülaritenizi artırabiliyor.

Örneğin bir markanın google+ hesabı olduğunu düşünelim. Burada yapılan paylaşımlar yani içerikler aslında bir e-ticaret sitesi için büyük oranda fayda teşkil etmektedir. Bu faydaları biraz daha açacak olursak örneğin bir e-ticaret sitesinin içindeki ürünleri düşünelim. Bu ürünlere ait iyi bir google+ sayfası ve detaylı bilgilendirmelerin olduğunu düşünelim. Pazarlama süreçleri için bunun önem düzeyi çok yüksektir. Kullanıcı ürünü satın almadan önce onu detaylı bir şekilde incelemek isteyebilir. Bunun için sizin hem e-ticaret sitenizde hem de diğer platformlarda tanıtımlar yapmanız gerekebilir. Kullanıcının kafasında soru işareti kalmadan en ideal bir şekilde alışveriş yapması için bu ve bunun gibi faktörlere dikkat etmek gerekmektedir. bunları da en iyi şekilde takip etmek için ise iyi bir temaya sahip ve bunun yanında da iyi bir içeriğe sahip olan bir google+ sayfasına ihtiyaç duyulacaktır. İşiniz için bu ve bunun gibi şeyler önemlidir. Kullanıcılara ürünlerinizi ne kadar iyi tanıtırsanız alacağınız verimde o kadar iyi olacaktır. Bu süreçte de google+ kullanımı gayet iyi bir performans sağlayacaktır.