H O K K A
Haber Yazılımında Kampanya İncele
11 Şubat 2014

İnternette Birileri Sizi Arıyor Olabilir

Google ile herkes artık daha fazla bilgi sahibi bir insana dönüştü. Herkes merak ettiği her şeyi google yazıyor ve bulduğu yanıtla da hayatına yön veriyor. Bu durum aslında sadece merak edilen şeyler ile sınırlı değil. Bir ürün ya da hizmet satın almak istiyorsanız. Unu da google yazıyorsunuz ve karşılık olarak en uygun mal ya da hizmeti satın almayı düşünüyorsunuz.

Satın almak için de farklı yöntemleri kullanıyorsunuz bunların içinde farklı olarak direkt satın alma oluyor ki buna biz e ticaret diyoruz, bu yöntemde genel olarak kredi kartı kullanılıyor. Bu yöntemin dışında da internet üzerinden bulduğunuz firma ile fiziksel kontağa geçerek mal ya da hizmet satın alıyorsunuz, bu iki durum da özellikle birincisi internetin ne kadar önemli bir pazarlama alanı olduğunu gösteriyor, bu iki durumda da internet üzerinden mal ya da hizmetinizi en kolay biçimde son kullanıcı ile buluşturacağınızı gösteriyor. Bu durum için ama bir ön şart var ki o da iyi bir web sitenizin olması. Iyi bir web sitesine ulaşmanın da tek yolu iyi bir web tasarım uzmanı ile çalışmaktır. Eğer bu durumda doğru hareketler atılmazsa ve web tasarımı fiyatları iyi araştırılmazsa hata yapılabilir. Bu yüzden bir an önce bu araştırmaları kusursuz yapmak gerekir. Bunun dışında da müşterilere ulaşmak için olmazsa olmaz olan seo işlemi de yapılmalıdır.

Bu işlem de genel olarak google da üst sıralarda çıkabilmek için yapılan bir işlemdir, bu o kadar önemli bir işlemdir ki bir çok firma ve kişi bu konuda çalışmalar yapar.