H O K K A
Haber Yazılımında Kampanya İncele
30 Ekim 2016

Web Geliştirme Okuma Listesi

Bugün, çok sayıda web sitesine hala erişilemez. Yeni bir kitap içinde Design Patterns Dahilbir zanaat olarak  bunun nasıl keşfedilebileceğiniz, örüntülerini ve geleceğe dönük erişilebilirliği aktarılıyor.

Kitap: Ciltli, 312 sayfa.

Haber

Yeni çerçeveler, kütüphaneler ve  gelişmekte olan, araçları sürekli değişiyor. Yeni CSS sözleşmeleri en azından her yıl JavaScript değişikliği yazmak için her zaman ve en iyi uygulamaları geliştirilmiş durumdadır. – Ama bu bizim için sedece araç değil, aynı zamanda sürekli olarak geliştikçe kod yazmanın bir yolu olmamaktadır.

Aradan bir süre geçtikten sonra sözleşmeler değiştiğinde  sırf bir projeye ait kodları yeniden yazmak ve  ITCSS veya backbone.js veyaReact.js  yerine OOCSS  ile  kullandığınız çalışmayı durdurur. Projeler devam eden bir süreçtir ve geliştirilmiş şekliyle en az bir kaç yıl muhafaza edilmelidir. Eğer gerek varsa zaman zaman araçları değiştirmek gerekebilmektedir. Buna zaman ayırmak.

Genel

Chrome 54 Ile artık, yeni özellikleri bir çift oluşturuyor. : Yeni Özel Öğeleri şartname sadece BroadcastChannel API gibi, şartların arasında yer alıyor.

Ayrıca initTouchEventile ikame edilmiştir new TouchEvent(), KeyEvent.keyIdentifier  ve KeyboardEvent.key  gibi herhangi birini kullanıyorsanız, bu yüzden kodunuzu güncelleyin.

Rey Bango son zamanlarda web geliştirme ile ilgili her şeyi bilen ve neden gerektiği hakkında bilgi veren sektörün rahatlamasına neden alan bir görüntü.

Araçlar ve İş Akışları Bağlantı

Bu hafta, İplik npm istemci yayımlandı. Bu daha hızlı, daha güvenilir ve müşteri ile varsayılan npm yerine müşteri YKY kayıt defterinin üstüne inşa edilen  açık kaynaklı bir proje. Yeni trende göre önce, özel kayıtları, özel paketleri gibi bazı özellikleri hala kayıp olduğunu ve bağımlılıklarını kilitleyerek bağımlılık kavramı yönetimi bower ya da YKY ilkelerinin temelde farklı olduğunu düşünün. Bu nedenle onu denemek ve projelerinizde kullanmadan önce kavramını okumalısınız.

Bir roketin bir kedi – İplik maskotu

İplik, hızlı, yeni ve açık kaynak npm müşteridir..

Gizlilik Bağlantı

Maciej Ceglowski, büyük görüşmeleri oldukça çok vermiştir. Kongre Kütüphanesi’nde o son sistem hakkında ve kızgın yağda kızartılmış verileri ve transkript gerçekten makine öğrenimi, veri bahçecilik, veri arşivleme ve bunun sorumlu kullanımı ilgileniyorsanız eğer mutlaka okumaya değer.

Formlarda otomatik tamamlama alanlarını kullanarak bazı alanlar için harika kullanışlı ve neden Stoyan Stefanov? Bunu açıklıyor. oversharing verilere yol boyunca neden gerek duyulmadığı anlatılıyor.

Erişilebilirlik Bağlantı

Steve Faulkner işaret ARIA overusing değil,  önemini yerli unsurları aynı amaç için kullanılabilir olduğunda kullanıyor.

Ürdün hisseleri odak durumunu korur ken nasıl inşa edileceğini de aktarıyor.

e-posta bağlantısını tekrar gönder

Ürdün hisselerini terazilerine erişilebilirlik için  “Yeniden Gönder e-posta” bağlantısını geliştirirken attı.

JavaScript Bağlantısı

Yüksek performanslı uygulama ile hizmet verebilmek için, sadece ilk görünüm de gerekli olan varlık ve kod hizmetine sahip olmak gerekiyor.

WebPack ile açı sal 2 tembel yükleme uygulamasını David Den Toom nasıl yazdı?

Tembel yükleme görüntüleri, kullanıcıların verileri kaydetmek için harika bir yoldur. Ancak, kötü ağ bağlantılarında, JavaScript kolayca böylece kırmak mümkün olabilir, kullanıcılar için genellikle tüm görüntüleri görmek mümkün olmayacaktır.

Sorunu çözmek için, Robin Osborne’ın o ilk bariz JavaScripti etkin, daha sonra JavaScript devre dışı senaryolar geçerli olduğu bir yaklaşım sağlar ve akıllı bir çözüm sonucunda görüntü tembel yükleme için kırık JavaScript çözmeyi başarır.

Remy Sharp yani büyük paylaşan bir sayfada elemanlar ile çalışmak için geliştirici araçları hüner ile bir öğe seçin $(‘element’)jQuery gibi ve elementlerin gerçek bir dizimi olsun $$(‘div’).

Durum bilgisi ve vatansız bileşenler eksik kılavuzunda Todd Slogan bir yazdı durum. Bu herkesin yazma JavaScript için oldukça iyi bir yuvarlak-up.

Çalışma ve Yaşam Bağlantı

” İş Zihin ” Biz yanlış varsayımlar, neden ve nasıl daha iyi onları anlamak daha iyi hale getirmek için meslektaşlarını yargılama eğilimi konusunda Mercedes De Luca tarafından büyük bir parçasıdır.