H O K K A
Haber Yazılımında Kampanya İncele
12 Aralık 2014

Web Projeleri Yönetimi Araçları

Github
Bu platform proje yapımı sürecinde karşılaşılan sorunların paylaşılarak çözüm tavsiyeleri istenmesi üzerine kuruludur. Bunun yanında bir ekip çalışmasıyla sıfırdan bir proje düzenlenmesi imkânı da sunmaktadır. Yapılan projeler github ile test edilip arşivlenmesi de mümkündür.web-projeleri-yonetimi-araclari
BeanStalk
Aynı github çalışma mantığına sahip olan bu yapıyla projenizi aynı şekilde test edebilirsiniz.
BitBucket
Bu yapı projenize ait dokümanları depolar. Projenizin tamamını için bir arşiv oluşturabileceğiniz gibi tek satırlık bir kod için de arşiv oluşturabilirsiniz. BitBucket bunu ücretsiz olarak yapar. Ücretsiz web hosting hizmetiyle geniş bir arşiv alanına sahip olma imkânı sunmaktadır.
Trello
Trello ,Github gibi görsel ara yüzleri olmayan bir yapıdır. Görsel ara yüz bakımından biraz garip olan bu yapı hızlı işlem yapmasıyla dikkat çekiyor.
BaseCamp
İyi bir ekip çalışmasıyla etkili görev paylaşımları sayesinde kullanıcıları arasında iyi bir iletişim kurulmasını sağlamaktadır.
Paymill
İnternet üzerinden yapılan alışverişler için tasarlanmış kullanışlı bir yapıdır. E-ticaret siteleri için gayet hızlı ve güvenilir bir yapıdır.
MixPanel
Siteniz içerisinde ki ziyaretçi yönetimi için gayet pratik ve kullanışlı bir araçtır.
İnterkom
Müşteri ilişkileriniz için vazgeçilmez bir yapıdır.Kolay kullanımıyla alanında uzman olan en iyi yapıdır.Bu yapı sayesinde örneğin sitenize ait telefon destek hattınız var.Müşterilerinizle yapacağınız konuşmaların kaydı bu yapı sayesinde yapılabiliyor.Bunu da gayet hızlı ve dinamik bir şekilde yapabilen bu araçla mesajlaşma panellerini de yönetebilirsiniz.
Optimizely
Web sitelerini korunması için tasarlanmıştır.
PaperTrail
Veri tabanı olarak bulut veri tabanı sistemi kullanan bu yapı büyük veri iletimleri için kullanılıyor. Bu kadar devasa bir yapının da ayrıca performanslı bir yapıya sahip olması dikkat çekici…
Dropbox
Veri tabanı olarak bulut veritabanı kullanılarak kullanıcılar için geniş bir veri tabanı imkânı sunuluyor. İçerikler klasörler halinde düzenlenerek dosya iletimleri ilk başta otomatik olarak verilen bir talimat ile hızlı bir şekilde yapılıyor.