H O K K A
Haber Yazılımında Kampanya İncele
1 Aralık 2016

Amazon, cloud depolama seçenekleri genişletiyor

Amazon, müşterilerine AWS üzerinde saklanan verileri nasıl kullanılacağı hakkında  daha fazla seçenek veriyor. Sisteme alım yetenekleri eklendi ve rakipler tarafından hamle maçları için depolama maliyetlerini düşürdü.

Neden Hala Veritabanı Roost Kuralları RDBMS

CTDimg

İlişkisel veri tabanları uzun kullanım imkanı  ve bizim ankete katılarak  ücretsiz olarak  yeni kılavuzdan yararlanma  fırsatını yakalayabilirsiniz

Kurumsal E-posta Adresi:

E-posta adresinizi göndererek, TechTarget ve alakalı konu tekliflerine ilişkin e-postaları almayı kabul eden ortaklardan olabilir, İstediğiniz zaman izninizi iptal edebilirsiniz.

Ayrıca, kişisel bilgilerin Amerika Birleşik Devletleri’nde transfer ve işlenebilir kabul olması için güvenli bir liman oluşturmaktadır.

Amazon Glacier soğuk hava deposu için popüler bir seçenek olmuştur, ama büyük bir sakıncalarından biri yavaş alma süreleri birkaç saat sürebilir. Birkaç saniye alma süreleri ile kendi serin depolama servisi Nearline ile geliştirdiği rakip bulut sağlayıcı Google üzerinde bu eksikliklerin oranı şiddetlenir. Google’a geçtiğimiz günlerde Coldline eklendi, aynı erişim süresi ile bir soğuk hava deposu seçeneği sunuluyor.

Amazon Glacier için alma seçenekleri genişletilmiş durumdadır. Standart oran Gigabyte (GB) başına $ 0.01 1.000 istekleri başına $ 0.05 genellikle üç ila beş saat içinde veri sağlar. Yeni seçenekler hızlandırılmış GB başına 0,03 $ ve istek başına 0,01 $ beş dakikaya kadar sürebilir. Hızlı alımlarını yanı sıra GB başına 0,0025 $ ve 1.000 istekleri başına $ 0,025 beş ila 12 saat süren toplu alımlarını içerir.

Toplu seçenekler zaman duyarlı olarak değil, büyük istekler için tavsiye edilirken hızlandırılmış seçenek, acil alma gerektiren depolanan verilerin 100’den fazla terabayt ile müşterilerine hedeflemektedir.

Glacier hızlandırılmış alımların değil, daha hızlı iken, GB başına 0,05 $ ücretler ile Google’ın Coldline eklentisi çok daha ucuzdur. Buzul depolama fiyatlandırması 1 Aralıkta başlayan aylık GB başına $ 0,004 düşüş olacak – Glacier yeni depolama oranları da aylık GB başına $ 0,007 at Glacier aynı fiyat noktada Coldline, alttan.

Depolama ürünleri arasında sadece birkaç differentiators vardır. Dayanıklılık, kullanılabilirlik, performans ve maliyet, Arun Chandrasekaran, Gartner araştırma başkan yardımcısı söyledi. Müşteriler dayanıklılıktan ödün vermeyenama onları tradeoffs yapmak için istekli olabilir.

Amazon üç ila beş saat beklemek istemeyenler için kullanım örnekleri vardır çünkü müşterilerine daha esnek seçenekler arıyor ve bir noktaya ulaşıyor “dedi.

CloudTrail bazı yetenekleri ekler

Müşterilerin yararlanabilecekleri başka bir depolama güncellemesi yeni bir özellik olan CloudTrail içinde Amazon Simple Storage Service (S3) ile nesne düzeyinde API etkinliği yakalamak olanağı tanır. AWS içinde uyumlu iş yükleri kapsamında, veri hazırlama veya emme erişimi üzerinde bazı kontrol düzeyi gerektirir Jason McKay, Logicworks kıdemli başkan yardımcısı ve CTO’su, bir AWS bulut sağlayıcısı başardı.

Cloud Trail etrafında otomasyon eksikliği müşterilerden bir şikâyet oluşturmaktadır. Bu yüzden hassas veriler ile müşteriler için yararlı olacaktır. S3 kova belirli bir dosya veya arşiv nesneye erişim etrafında uyarıları ayarlamak için yetenek oluşturduğunu söyledi.

Amazon da fiyatlarını düşürmeye ve çoğu bölgelerde% 20’den fazla tarafından S3 için fiyatlandırma katman aerodinamik. S3 fiyatlandırması ABD-Doğu (Kuzey Virginia ve Ohio), ABD-Batı (Oregon) ve AB (İrlanda) aylık GB başına $ 0,023 dan başlar. Fiyatlar değişebilir, ancak ABD-West (Kuzey California) de dâhil olmak üzere geri kalan bölgelerde bu oran daha yüksektir. Bu fiyat değişiklikleri de yürürlüğe 1 Aralık girecek.