H O K K A
Haber Yazılımında Kampanya İncele
2 Şubat 2014

İnternet Sayesinde Kazanın

Günümüzde web siteleri sadece ticari kaygı veya kazanç kaygısı taşımıyor. Pek çok insan kendi üretimlerini veya düşüncelerini paylaşmak için de web siteleri açıyorlar. Bu web tasarımlarını da tam da bu nedenle çoğu kez kendileri, Paint, Photoshop gibi programlarla kendileri yapmaya çalışıyorlar. Ancak elbette ki web tasarım sadece çizimler, renk ve şekiller yani başlı başına estetik ve görsellik değil. Tasarım web siteleri için sadece görünen kısmı oluşturmakta.

Bu tasarımları yerleştirmekten tutun da, sitenin istediğiniz sistemde çalışması, eklenilen her veri ve kullanıcı olarak site panelini yönetebilmeniz için kodların yazılması gerekiyor. Bu da herkesin yapabileceği bir şey olmamakla birlikte teknik bilgi ve tecrübe gerektiriyor. Bu nedenle yola tek başına çıkan ve tasarımlarını kendi çizen kişiler siteleri için sonradan da olsa bir uzmanıyla anlaşmak durumunda kalıyorlar. Bireysel olarak yapılan bu siteler çok karmaşık olmadığından, yaptıracağınız web tasarım fiyatı da makul olacak ve bu maliyetten kaçınmanız gerekmeyecektir.

Kendi üretimlerinizi paylaştığınız bu web sitesi her ne kadar ticari kaygı taşımıyorsa dahi, amaç paylaşmak ve sitenize müdavim de yaratmak olduğundan, mutlaka sitenizi görsel olarak beslemeniz gerektiği gibi, paylaşımı arttırmak için mutlaka paylaşım yaptığınız alanın kendisiyle ilgili içeriklerinizin bir kısmını da SEO’ya göre düzenlemeniz gerekmektedir. Böylece web sayfanız aramalarda üst sıralara çıkarak daha çok ziyaretçi alacak ve üretimlerinizi daha çok insanla paylaşabileceksiniz.