H O K K A
Haber Yazılımında Kampanya İncele
4 Şubat 2014

Sitenizin Ziyaretçi Sayısı Artacak

Biliyorsunuz ki artık her marka ya da şirket için web sitesi dijital dünyaya açılan kapı olarak yorumlanıyor. Yani şirketlerin fiziksel mekanları ne kadar önemli ise bir diğer yandan da dijital dünyadaki yerleri de o kadar önemli. Bunu çok önemli gören şirketler, markalar ya da kurumlar kesinlikle web sitelerinin olağanüstü gözükmesini istiyor ve bunun için ciddi paralar harcamaya hazırlar. Bu sebeple web tasarım fiyatları her geçen gün hem artıyor bir yandan da bu işin popülerleşmesiyle azalıyor.

Bu bir uçtan diğer uca uzanan fiyat skalasında en uygun noktayı yani en uygun fiyat ve hizmet birleşimini bulmak büyük bir sorun olarak karşımıza çıkıyor. Çünkü ucuz bir çözüme yönelmek sonuç olarak kopya ya da şablon bir tasarıma sahip web sitesine sahip olmak anlamına gelebilir. Bir diğer yandan çok fazla para ödeyerek aslında o kadar etmeyen bir hizmeti çok daha yüksek fiyatlara satın almak durumu ile karşı karşıya kalabilirsiniz.

Bu açıdan çok tehlikeli bir durum olan web tasarım konusu ile yakından ilgilenmek gerekiyor. Bir diğer yandan da yaptıracağınız tasarımın seo uyumlu yani arama motoru optimizasyonu konusu ile tam uyum göstermesi gerekiyor. Çünkü artık her marka ya da şirket ya da ne ile ilgili web sitesi hazırlanıyorsa Google aramalarında üst sıralarda çıkmak istiyor. Bu da tasarım ile direkt alakalı bir durum.